Δήλωση αποποίησης της εταιρίας ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με την αποποίηση ευθυνών του ιστότοπού μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@diaamath.gr

Αποποίηση ευθυνών της εταιρίας ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.

Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο - http://diaamath.gr - δημοσιεύονται με καλή πίστη και μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Η εταιρία ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Κάθε ενέργεια που λαμβάνετε βάσει των πληροφοριών που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο (diaamath.gr), είναι αυστηρά με δική σας ευθύνη. Η εταιρία ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή / και ζημιές σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Από τον ιστότοπο μας, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας υπερσυνδέσμους προς αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και τη φύση αυτών των ιστότοπων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν συνεπάγονται σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς. Οι κάτοχοι ιστότοπων και το περιεχόμενο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να προκύψουν πριν να έχουμε την ευκαιρία να καταργήσουμε έναν σύνδεσμο που ενδέχεται να έχει γίνει «κακός».

Λάβετε επίσης υπόψη ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές απορρήτου και όρους που είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις Πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων καθώς και τους "Όρους Παροχής Υπηρεσιών", πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή ανεβάσετε οποιαδήποτε πληροφορία.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στην αποποίηση ευθυνών και συμφωνείτε με τους όρους του.

Ενημέρωση

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν εδώ.